Transformare in Charrat / Elvetia

Posted on August 10, 2011

0






CLICK pentru marirea imaginii !

CLICK pentru marirea imaginii !

Cei de la   clavienrossier   au creat aceasta casa in apropierea muntiilor Alpi din Elvetia prin adaugarea a 2 volume din beton deasupra unei cladiri existenta din piatra.

Proiectul este situat în Charrat în cantonul Valais din Elvetia si a implicat demolarea in mare parte a structurii existente, păstrând în acelaşi timp pivniţele originale şi etajele.Cele două volume din beton au pereţi fatetati, cu unghiuri spre interior faţă de o deschidere ,aceasta repetandu-se în fiecare parte. Geometria suprastructurilor a rezultat atât din dorinţa formală cat şi de a elimina grosimea peretilor

Camerele din noile etaje superioare sunt conectate cu circulatia pe marginea  fiecărui volum. Nu exista coridoare,circulaţia se face de-a lungul peretelui exterior, dintr-o camera in alta.

 

Arhitect :  Clavienrossier Architectes
Locatie : Alpii Elvetiei, Elvetia
Anul proiectului : 2010
Photographs:  Roger Frei


Anunțuri