Prescott Passiv House / Casa ecologica

Acesta este cel mai recent proiect ce a fost construit de arhitecţii de la Studio 804 (Universitatea din Kansas Şcoala de arhitectură, design, planificare şi design / program construire).

Este primul proiect al grupului pentru care se urmăreşte primirea certificatul de Casă Pasivă, şi, ca şi Casa de Buffalo, Casa Prescott a fost proiectată şi construită pentru standardele LEED Platinum.

Casa Prescott, situată la 32 S 16th Street, are trei dormitoare, două băi, şi aproape 1700 de metri pătraţi de teren.

Trebuie să avem în vedere că este oferită spre vânzare la preţul de 180.000 dolari, preţ care se bazează pe normele HUD pentru 80% din venitul mediu local al unei familii cu doi adulţi şi doi copii. Probabil că de două ori această sumă a intrat în casă cu tot cu munca studenţilor şi materialele primite din donaţii.

Ca un pretendent pentru Certificat de Casă Pasivă – probabil prima Casă pasivă în statul din Kansas – Casă Prescott este extrem de eficientă.

Potrivit Studio 804, consumul de energie pentru încălzire şi răcire este redus cu 90%, cu o super-izolaţie a clădirii închise aproape ermetic, expunerea largă a părţii Sudice, şi un ventilator recuperator de energie, care oferă constant aer proaspăt şi chiar distribuţie de energie termică.

Arhitect: Studio 804
Locatie: Kansas City, Kansas USA
Suprafata proiect: 158mp
Anul proiectului: 2010
Fotograf: Studio 804

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.