Casa Soleta | Romania

view_from_terrace stump_alley soleta_overview soleta_garden soleta_front_view soleta_flowers fountain_at_night exterior_view_with_lanterns evening_on_the_lake evening_at_soleta costas_dumitrescu_first_picture soleta_night_front_view night_with_candels relaxing_on_the_soleta_terrace japanese_style_dining livingroom many_intersections_in_the_kitchen in_the_kitchen_again nice_candels im_ready_to_relax_today harlequin_doll closet_door_staircase charliechaplin a_coat_and_a_hat a_large_clock_in_the_living_room upstairs_bedroom where_the_king_goes_alone some_colored_chairs first_snow_soleta 30w_54897bbb02250 12w_54897ba20e112 7w_54897b9de6d0a 1_2_54897c7a1d796 One_Plus_desen_mana PlanOnePlus

Conceptul Soleta a reunit pasiunea  in domeniul constructiilor din lemn lamelar cu entuziasmul si cunostintele tinerilor inventatori, pentru a realiza un proiect complex unic in Romania, un nou  sistem constructiv cu caracteristici in limitele conceptului zeroEnergy.

Inca de la inceput s-a dorit sa se creeze un concept de locuinta adaptat cerintelor pietei premium printr-o  arhitectura de exceptie, tehnologii moderne, dotari complexe si calitate ridicata.

Dincolo de conceptul tehnic, Catalin Butmalai, cel care a conturat tot ce inseamna Soleta, si-a dorit o casa de familie, un camin sanatos, sigur si trainic. S-a inspirat din arhitectura traditional romaneasca si de peste hotare, a transpus in timp si adaptat nevoilor actuale, o casa construita cu responsabilitate fata de mediul inconjurator, confortabila si inteligenta in acelasi timp.

Constructia si lansarea casei Soleta One a fost o revelatie. Era prima de acest tip din Romania, o tara est-europeana, pentru care conceptul ecologic era inca destul de vag. A fost vizitata, studiata si transformata in simbolul intregului concept Soleta. Ea este si in prezent amplasata in Bucuresti, Romania, langa ambasada SUA, deschisa vizitelor celor ce vor sa traiasca experienta Soleta.

 După 2 ani de cercetari si studiu a functionalitatii sale, s-a creat o noua gama de modele de case Soleta: Soleta Plus. Acestea prezinta imbunatatiri semnificative, optimizari dar pastreaza estetica si inteligenta care le caracterizeaza. Soleta Plus este casa viitorului, dar nu are pretentii futuriste. Oferă un stil de viata, nu doar un camin. Este o casa aparte, dar accesibila….

Producator: Soleta
Locatie: Bucuresti
Anul proiectarii/executiei : 2013-2015
Suprafata desfasurata : 60 mp
Fotograf : Soleta

  • Sursa: 1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …

 

Publicitate

Un gând despre &8222;Casa Soleta | Romania&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.