Amenajare rafinata intr-un apartament din centrul Tel-Avivului

Designerii Yael Perry si Dafna Gravinsky in colaborare cu arhitectul Amir Navon au realizat o amenajare fina si rafinata intr-un apartament din centrul Tel-Avivului, Israel. Pe langa faptul ca au utilizat o paleta monocroma de culori care a dus la realizarea unei amenajari minimaliste cu un aer simplist si aerisit, au reusit ca prin intermediul detaliilor sa creeze un efect de camere spatioase.

Suprafata apartamentului este de 80m2. Din punct de vedere functional si relatie spatiala, s-a realizat o amenajare unitara care sa uneasca livingul, bucataria, locul de luat masa, 2 doua dormitoare si baia intr-un apartament prietenos regimului alert al cotidianului. Pentru a nu incarca atmosfera livingului s-a utilizat un dulap de depozitare de tip biblioteca, deschis, dea lungul peretelui, care a fost realizat din bare metalice fine, vopsite in alb. Canapeaua modulara a fost realizata la comanda pentru acest proiect, iar ideea a fost de a imbogati canapeaua standard cu posibilitatea de a avea un numar mai consistent de locuri de stat.

Ca element obligatoriu livingului s-au realizat masute mobile cu blat din marmura alba care sa contrasteze cu nuanta canapelelor. Pentru a mentine senzatia de finete si rafinament s-a mizat pe tratarea pardoselei intr-o nuanta de gri, iar peretii, mobila si corpurile de iluminat s-a ales a fi albe, si doar canapeaua s-a dorit a fi un punct de accent prin utilizarea griului de grafit. Zona de noapte fiind destul de ingusta, s-a mizat pe un perete despartitor din sticla mata pentru a mari campul vizual. Baile au fost dotate cu chiuvete albe pe suport metalic negru, element care aduce eleganta si acuratete.

minimalist-apartment-in-tel-aviv-1 minimalist-apartment-in-tel-aviv-2 minimalist-apartment-in-tel-aviv-3 minimalist-apartment-in-tel-aviv-4 minimalist-apartment-in-tel-aviv-5-arhipura minimalist-apartment-in-tel-aviv-6-arhipura minimalist-apartment-in-tel-aviv-7-arhipura minimalist-apartment-in-tel-aviv-8-arhipura minimalist-apartment-in-tel-aviv-9-arhipura minimalist-apartment-in-tel-aviv-10-arhipura minimalist-apartment-in-tel-aviv-11-arhipura minimalist-apartment-in-tel-aviv-12-arhipura minimalist-apartment-in-tel-aviv-13-arhipura minimalist-apartment-in-tel-aviv-14-arhipura minimalist-apartment-in-tel-aviv-15-arhipura minimalist-apartment-in-tel-aviv-16-arhipura minimalist-apartment-in-tel-aviv-17-arhipura minimalist-apartment-in-tel-aviv-18-arhipura

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Publicitate

Un gând despre &8222;Amenajare rafinata intr-un apartament din centrul Tel-Avivului&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.