LandyM House / Basel

Posted on Iulie 20, 2011

1


Faţada acestei case unifamiliale ,realizată lângăBaselde către arhitecţii elveţieni andOFFICE , se retrage spre interior pentru a încadra şi pune în valoare o terasă din lemn.

Cele două etaje ale casei LandyM are patru dormitoare şi două băi la etaj, şi alte două dormitoare în subsol,  luminate adecvat.Etajul superior este flexibil ca şi compartimentare putând să aibă 2 băi şi până la 4 dormitoare, care pot fi aranjate individual.

Parterul clădirii este organizat în mod eficient  şi combină bucătăria ,locul de luat masa cu o zonă de living spaţioasă şi deschisă spre terasă.

Organizarea generează o terasă de dimineaţă deschisă spre  sud-est, în timp ce terasă principala de pe  sud-vest este acoperită parţial de etajul superior.

Casa dispune de o grădină pe acoperiş şi ferestre cu geamuri din podea în  tavan pe două laturi de la parter,astfel realizându-se o relaţie interior-exterior puternică.

Arhitect:  andOFFICE

Locatie: langa Basel, Elvetia

Finalizare constructie: martie 2011

Suprafata teren: 651 mp

Fotograf :  andOFFICE

 

Anunțuri