Proiect casa moderna pe teren ingust | Galati

Posted on Mai 4, 2014

4


4 5 6 1 2 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 demisol parter etaj1 ACOPERIS SI LUMINATOR

Poate fi parterul la etaj? Sigur, trecand peste exprimarea precedenta, cu iz hilar, dintr-un anumit punct de vedere, da, se poate!

Spunem asta, pentru ca in memoria colectiva, zona de parter este destinata spatiilor de zi, iar etajul este pentru dormit. Dar, atunci cand privelistea spre care se deschide casa, in cazul acesta, catre faleza Dunarii, inversarea topicii celor 2 nivele este mult mai interesanta. Astfel, zona de zi este situata la etajul 1 si este sustinuta de vitraje largi, catre Dunare, dar si catre oras, oferind o perspectiva interesanta atat la intrarea cat si la iesirea din locuinta. Etajul este gandit in sistem open-space, si, mai mult de atat, este sustinuta de o zona suprainaltata vitrata perimetral, asa incat acoperisul pare ca pluteste pe zona respectiva.

Parterul este alcatuit din zona de acces in imobil, dormitorul matrimonial cu baie proprie si dressing incorporat, si alte 2 dormitoare pentru copii cu o baie cu acces din hol. La demisol sunt 2 camere cu destinatia de studio de inregistrari, beneficiarul fiind pasionat de acest domeniu.

Arhitect: Gabriel Raicu | CUB Architecture
Locatie: Faleza Dunarii, Galati
Anul proiectarii : 2013
Suprafata desfasurata : 299 mp
Fotograf/Randari : Gabriel Raicu | CUB Architecture

Anunțuri