Casa moderna AW 008 / proiect casa 13

Posted on Septembrie 30, 2011

2


 

Biroul de arhitectura – AWstudio prezinta portofoliu proiectelor “TIP”. Aceasta rubrica este alcatuita din propuneri de proiecte ce vizeaza sectorul constructilor de tip rezidential (case individuale si case colective de dimensiuni mici si medii).

Proiectele de vile au la baza o abordare tehnico-functional-estetica, reprezentand o proiectare standard ce nu implica costuri ridicate in realizarea constructiei, cu o functiune bine stabilita si cu un rezultat volumetric determinat de o arhitectura moderna reprezentativa pentru casele urban/rurale ale perioadei contemporane.

Proiectul de casa propus este caracterizat prin intersectie clara de volume, ferestre  care separa suprafete de plin, accente orizontale, culori contrastante si texturi naturale, liniile simple ale locuintei, unghiul drept exprimand caracterul modern al constructiei.

Casa are regim de inaltime P+1, suprafata construita la sol fiind de 68 mp, iar suprafata totala desfasurata de 132 mp, rezultant o locuinta mica, care in ciuda suprafetelor totale construite reduse ofera un spatiu interior deschis, generos pentru zona de zi.

 

Arhitect: AWstudio– Mihai Neagu

Titlu: PROIECT CASA AW008

Suprafata construita la sol : 68mp

Suprafata construita desfasurata : 132mp

Suprafata utila desfasurata : 118mp

 

Anunțuri