Apartament cu o atmosfera placuta in stil industrial

Acest apartament din Ucraina, cu o atmosfera de stil industrial, a fost amenajat de arhitectii si designerii de interior ai biroului Sergey Makhno Architects. Apartamentul are o suprafata de 80 mp si reprezinta o combinatie perfecta intre elementele industriale si cele moderne. Un element interesant il prezinta utilizarea materialelor pentru a crea diferentierea zonal-functionala – un exemplu fiind peretele din lamele de lemn care are o continuitate pe tavan si ajuta la crearea unui joc de lumini.

Pentru zona de zi s-au ales detalii fine care sa creeze accente si sa defineasca identitatea spatiul. Astfel s-a ajuns la ideea combinarii dulapului realizat pe o structura fina metalica neagra, utilizat pentru depozitarea coletiei de corpuri ceramice a proprietarului, pardoseala din parchet de stejar in nuanta mai aprinsa si o canapea in nuanta verde pala. Pentru a crea un efect mai familiar, in contrast cu tavanul din beton aparent, pentru zona de noapte si baie s-au ales niste picturi in nuante deschise pe un fond alb al peretilor care au fost realizate de pictorita Anna Seremet.

tumblr_lv4fzxil2y1r1nalt ukrainian-apartment-2 ukrainian-apartment-3 ukrainian-apartment-4 ukrainian-apartment-5 ukrainian-apartment-6 ukrainian-apartment-7 ukrainian-apartment-8 ukrainian-apartment-9 ukrainian-apartment-10 ukrainian-apartment-11 ukrainian-apartment-12 ukrainian-apartment-13-1 ukrainian-apartment-14 ukrainian-apartment-15 ukrainian-apartment-16 ukrainian-apartment-17 ukrainian-apartment-18 ukrainian-apartment-19

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …

2 gânduri despre &8222;Apartament cu o atmosfera placuta in stil industrial&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.