Amenajare apartament modern destinat unei familii cu doi copii

Proiectul a fost realizat de Outbox Studio si prezinta un apartament modern destintat unei familii cu doi copii, care este compus din living, bucatarie, doua dormitoare si o baie. Marea provocare a fost camera copiilor, nu mai mare de 10 mp, in care, prin mutarea usii, s-a obtinut spatiul necesar unei zone supraetajate, atat de joaca, cat si de dormit.

Accesul la partea superioara se face cu ajutorul unei „scari-biblioteca” si a unui modul amovibil cu trepte, in care sunt prevazute sertare cu jucarii. Restul amenajarii a urmarit ideile de luminozitate, ludic si design de inspiratie nordica, cerute de beneficiari. De notat sunt: biblioteca din cutii de lemn (living), bucataria deschisa si depozitarile aferente, dormitorul matrimonial cu divanul de citit de langa vitraj, accentele de culoare care contrasteaza cu albul peretilor, caramizii aparente si parchetului triplu-stratificat.

outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_28 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_27 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_26 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_11 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_29 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_30 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_31 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_32 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_15 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_14 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_13 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_25 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_24 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_23 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_22 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_12 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_16 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_17 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_20 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_33 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_19 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_18 outbox-studio_apartament-saguna_arhipura_21

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.