Design si confort cu accente industriale

True Apartament creat de Svoya Studio este situat in Kiev, Ucraina. Scopul proiectului a fost de a crea un refugiu linistit, unde clientii sa poata scapa de agitatia din metropola si ritmul sau nebun. Initial, un apartament cu doua camere a fost transformat intr-un spatiu confortabil spatios, care satisface toate nevoile proprietarilor. Spatiul principal deschis adaposteste camera de zi, bucatarie si sufragerie.

Zona privata include un dormitor mare, o baie cu un dus de sticla si o zona de depoztare generoasa. Spatiul utilizat a fost decorat cu o multime de materiale naturale: beton, piatra, lemn, șindrilă din Carpați ce au fost folosite pentru decorarea peretilor din camera de zi. O serie de elemente neobisnuite au fost folosite pentru a scoate din anonimat amenajarea: cuie decorative la capul patului din dormitor, poze cu Anton Sokolov,  un hamac in camera de zi si un stand elegant pentru lumanari ce seamana cu un semineu, privit de la distanta.

true-apartment-by-svoya-studio-2 true-apartment-by-svoya-studio-1 true-apartment-by-svoya-studio-3 true-apartment-by-svoya-studio-6 true-apartment-by-svoya-studio-4 true_apartment_23  true_apartment_16 true-apartment-by-svoya-studio-9 true_apartment_12 true-apartment-by-svoya-studio-13 true-apartment-by-svoya-studio-11  true-apartment-by-svoya-studio-7 true_apartment_17 true_apartment_24 true_apartment_zastavka true-apartment-by-svoya-studio-8 true_apartment_14 true-apartment-by-svoya-studio-16 true-apartment-by-svoya-studio-14 true-apartment-by-svoya-studio-15 true_apartment_26 true-apartment-by-svoya-studio-17 true-apartment-by-svoya-studio-19 true-apartment-by-svoya-studio-20 true-apartment-by-svoya-studio-18 true_apartment_21 true_apartment_18

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …

3 gânduri despre &8222;Design si confort cu accente industriale&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.