Apartament modern, comod si atractiv in Kiev

Un tanar a apelat la designerul de interior Igor Sirotov – studioul Sirotov Architects pentru amenajarea unui apartament din Kiev, Ucraina. In amenajare s-a mizat pe un paletar de culori intunecate si textura calda a lemnului, rezultand un spatiu cu stil modern, care devine o definitie pentru comoditate si atractivitate.

Zona de zi care este compusa de living, bucatarie si locul de luat masa, si are ca actor principal canapeaua realizata de Paola Lenti, masa si scaunele de nuante negre de la Kristalia. Baia a fost dotata atat cu dus, cat si cu o cada mare de o forma patrata. In dormitor, la dorinta proprietarului, s-a instalat un proiector. Accentele importante vin din schimbarea materialitatii rece-cald.

apartment-in-kiev-for-a-young-man-1-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-2-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-3-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-4-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-5-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-6-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-7-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-8-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-9-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-10-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-12-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-13-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-14-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-15-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-16 apartment-in-kiev-for-a-young-man-17-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-18-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-19-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-20-arhipura apartment-in-kiev-for-a-young-man-21-arhipura

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Publicitate

3 gânduri despre &8222;Apartament modern, comod si atractiv in Kiev&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.