Flatmate, un apartament de 55mp amenajat in Barcelona

Flatmate (inseamna „coleg de camera”) este modul in care echipa Nook Architects a numit acest apartament de 55mp din Barcelona. Proprietara este o tanara care a devenit independenta si a venit aici sa isi faca un drum in viata, dar a vrut sa isi imparta locuinta. Astfel arhitectii au trebuit sa inchida o parte din camera principala pentru a castiga inca o camera. Odata ce viata se schimba si timpul trece, acum locuiesti aici si partenerul ei.

Desi acum arata bine, apartamentul era vechi si se simtea nevoia de a fi adus la viata si sa profiti cat mai mult de lumina naturala. Pentru a face ca lumina sa intre in camera prin dormitorul principal, au fost plasate usi translucide pentru a oferi si intimate acestuia. Detaliile unei astfel de usi inalte ajuta spatiul sa para mai mare.

Ei au ales culori neutre si contemporane : alb, crem si lemn natural asupra pardoselii. Este adevarat, este foarte nordic, dar lemnul ajuta sa dea caldura acestei locuinte, spre deosebire de alb. In zona intrarii au grupat o zona de depozitare, un sir de dulapuri ce fac front comun cu mobila bucatariei. Zidul cu arcada din zona iesirii pe terasa a fost diferentiat cu o banda crem  ce ne duce cu gandul la nisipul de pe plajele Barcelonei.

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …

 

 


Publicitate

Un gând despre &8222;Flatmate, un apartament de 55mp amenajat in Barcelona&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.