Apartament modern cu vedere panoramica

Studioul Archlin Studio a realizat proiectul de amenajare pentru un apartament din parcul national Yangming, Taibei, Taiwan. Apartamentul are o imagine panoramica catre Mt. Shamao. Interiorul a fost gandit prin unirea spatiului natural exterior cu cel interior. Lumina naturala a fost lasata sa intre prin niste gemuri mari urmand a fi  utilizata pentru a da senzatia unui spatiu mai mare.

Astfel s-a hotarat sa se demoleze toti peretii despartitori de interior – operatie prin care s-a castigat si suprafata utila. In schimbul peretilor de compartimentare s-au ales sisteme mobile – pereti glisanti sau spatii de depozitare care fac separarea intre spatiul de zi si spatiul de noapte. Zona de noapte reprezinta doua dormitoare care sunt despartite de un coridor format ca urmare a inchiderii fiecarui dormitor in parte cu pereti mobili din panouri de lemn furniruit. Gama comatica pala si materialitatea naturala a finisajelor precum sunt cele din lemn, furnir, piatra naturala, dau senzatia de un spatiu unitar si definesc un apartament comod si placut pentru un trai decent.

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Reclame

2 gânduri despre &8222;Apartament modern cu vedere panoramica&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.