Casa in Pirineii Spanioli

Arhitectii  Cadaval & Sola-Morales  au adăugat acest acoperiş puternic inclinat peste o veche construcţie din piatră uscată în Pirineii spanioli pentru a forma două case.

S-a dorit transformarea vechii constructii din piatra uscata intr-o  resedinta confortabila si functionala.Tatal si fii si-au dorit  case separate dar cu experiente comune

Acoperişul de pe unitatea de sus este construit pentru a fi un element sculptural dar neutru , care rezolvă spaţiul, felul in care este iluminat şi vederile ce le ofera pre exterior.

Prin păstrarea formei acoperisului şi a intervenţie minime , s-a pus in aplicare ideea de a consolida valorile istorice ale arhitecturii vernaculare.

În plus, proiectul este gandit a fi sustenabil  . Noile tehnologii şi vechile cunoştinţe vernaculare sunt puse în aplicare pentru a face cele două case durabile într-un climat extrem.

Arhitect:  Cadaval  & Solà-Morales
Locatie:  Aran Valley , Spania
Anul proiectului: 2010
Fotograf: Cadaval  & Solà-Morales


Publicitate

4 gânduri despre &8222;Casa in Pirineii Spanioli&8221;

  1. whoah this weblog is fantastic i love reading your posts.
    Keep up the good work! You know, a lot of individuals are looking round for this information, you can aid them greatly.

  2. Am vorbit cu un inginer constructor care l-am gasit pe [comentariu editat. fara reclame !] despre un proiect de casa dar dupa ce am vazut-o pe aceasta am ramas uimit si cred ca o sa-mi schimb toate planurile. Arata uimitor iar mobila din interior este cu bun gust !

  3. Foarte frumos proiectul. I l-am arata arhitectului pe care l-am angajat si i-au venit cateva idei bune. [comentariu editat. fara reclame !]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.