Proiect casa moderna / proiect casa 21

3A – Arhidot Arhitectura Accesibila  reprezinta un concept inovator promovat de biroul de arhitectura Arhi DOT Design si se adreseaza familiilor tinere, dinamice si tuturor celor care isi doresc o casa sigura, moderna si bine proiectata la costuri incredibil de mici atat in ce priveste proiectarea cat si constructia.

Arhitectii de la Arhi DOT Design propun o constructie care se poate adapta oricarui teren, avand o amprenta la sol restransa.In parter aceasta se incadreaza in 8x8m. Desi suprafata construita este mica, prin compartimentare s-a urmarit sa se obtina suprafete utile cat mai mari pentru camerele de locuit. Compactarea instalatiilor pe o singura latura, pe trasee scurte va da casei un plus de economie.Livingul generos de 27 mp, include locul de luat masa si are deschidere catre terasa, bucataria are dublu acces, dinspe intrare si dinspre locul de luat masa.

Etajul cuprinde zona de noapte cu trei dormitoare ale caror suprafete sunt cuprinse intre 13mp si 15 mp, o baie cu acces din hol si dormitorul matrimonial cu baie proprie. Fiecare dormitor are iesire catre o mica terasa.

Pentru exterior s-a propus o imagine minimalista, cu o volumetrie ce aminteste de casele interbelice. Atice inalte mascheaza acoperirea in sarpanta. Tonurile calde de pamant sunt scoase in evidenta de supafetele mari albe. Zona de acces este marcata printr-o copetina.

 

Arhitect:  Arhi DOT Design
Acoperis : Sarpanta
Structura : Beton armat
Anul proiectarii :2011
Suprafata utila : 106 mp
Suprafata totala construita : 140 mp
Teren necesar : 210 mp

 

 

 

Publicitate

5 gânduri despre &8222;Proiect casa moderna / proiect casa 21&8221;

  1. Buna ziua. Mar interesa si pe mine o casa in formatul accesta (o constructie la dimensiunile acceta ,chiar la fel ) in pimul rand mar interesa cat ma costa constructia la rosu .va multumesc pt rasp .Danciu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.