Duplex modern MIKI1 | Germania

Posted on Martie 27, 2014

0


casa moderna, arhipura arhitectura si proiectare case casa moderna, arhipura arhitectura si proiectare case casa moderna, arhipura arhitectura si proiectare case casa moderna, arhipura arhitectura si proiectare case, case arhipura, arhitectura de calitate casa moderna 2014 cu piscina MK-house-6 Interior-dining-room-dining-table-wooden-floor-ceiling-lamp-large-window-ethnic-ornamen-trees-glass-door-grass-marble-wall-kitchen Interior-dining-room-dining-table-wooden-floor-marble-wall-fruit-on-the-plat-chair-door-open-venetian-blind-large-window-trees bucatarie moderna, casa moderna, living generos interior-stair-grip-hallway-ceiling-lamp-white-wall interior-third-floor-workspace-office-sofa-wooden-floor-large-window-green-grass-long-Chest-of-Drawer-glass-door interior-workspace-office-chair-table-wide-window-venetian-blind-wall-light-wooden-floor-books dormitor modern cu vedere spre mare MK-house-master-plan-1 MK-house-master-plan-2 MK-house-master-plan-3 MK-house-master-plan-4

Casa MIKI 1 a fost proiectata de catre Alexander Brenner Architects si este situata in Stuttgart, Germania. Chiar daca proiectul ofera senzatia ca ar fi pentru o singura constructie, in spatele fatadei exista doua case individuale, cu doua aspecte diferite, in functie de nevoile locuitorilor. Mai jos avem mai multe informatii de la arhitectii acestui proiect de casa.
In timp ce casele au aproape aceeasi suprafata construita si desfasurata, jumatatea de vest a duplex-ului are o camera multifunctionala potrivită pentru activitatiile familiei, in timp ce jumatatea de est a fost proiectata cu un concept de camera deschisa. Scarile generoase cu douasprezece trepte duc la de la cota strazii la nivelul intrarii in casa. Intrarile sunt bine integrate in sufrafata de finisaj ce imbraca parterul. In plus, jumatatea de est a duplex-ului ofera acces direct prin garaj.
Pentru spatioasa camera pe doua niveluri de la parter, arhitectul a proiectat un blat pentru bucatarie din beton aparant si o masa, a carei baza de beton sustine un blat generos din lemn aparent dand senzatia de plutire datorita iluminarii de sub el. Zona de living, zona de lounge si de lucru sunt inundate cu lumina care intra prin fatada de sticla de pe latura de sud, si ofera in acelasi timp o priveliste spre peisajul exterior uimitor.
Va invit sa aruncati o privire amanuntita pe planurile de arhitectura de la sfarsitul imaginilor pentru o mai buna intelegere a proiectului si spune-mi ce crezi, ce parere ai.

Arhitect: Alexander Brenner Architects
Locatie: Stuttgart, Germania
Anul proiectarii/executiei : 2010
Suprafata desfasurata : 310 mp
Fotograf : Alexander Brenner Architects

Anunțuri