Apartament de 53mp amenajat in nuante deschise

Posted on Iulie 26, 2016

1


Moderna amenajare a fost realizata de designerul George Orzan, de la Go Arhiteca și de Ovidiu Grama, de la Moog, iar in doar o lună și cu un buget de 16.000 de euro, acest apartament a fost transformat într-o oază aerisită si luminoasă. A rezultat un concept bazat pe mult lemn, accente cromatice calde și o atmosferă  foarte relaxantă si confortabilă, ajutată de piese de mobilier create pe cerințele spațiului și ale proprietarilor.

Apartamentul de 53 de metri pătrați, format din living, dormitor și birou, este casa de vacanță a fotbalistului Paul Pap și a soției sale, care doreau o evadare din Bucureștiul aglomerat, pentru perioadele mai relaxate ale anului și zilele libere.

Amenajarea-ap_Brasov_Ovidiu-Grama_Designist4 Amenajarea-ap_Brasov_Ovidiu-Grama_Designist11 Amenajarea-ap_Brasov_Ovidiu-Grama_Designist5 Amenajarea-ap_Brasov_Ovidiu-Grama_Designist19 Amenajarea-ap_Brasov_Ovidiu-Grama_Designist Amenajarea-ap_Brasov_Ovidiu-Grama_Designist3 Amenajarea-ap_Brasov_Ovidiu-Grama_Designist18 Amenajarea-ap_Brasov_Ovidiu-Grama_Designist24 Amenajarea-ap_Brasov_Ovidiu-Grama_Designist20 Amenajarea-ap_Brasov_Ovidiu-Grama_Designist25 Amenajarea-ap_Brasov_Ovidiu-Grama_Designist12

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Anunțuri