Amenajare moderna vila in culori calde

Beneficiarii acestei case sunt un cuplu care locuiau la mometul respectiv in Londra si urmau sa se mute in noua casa din Pipera, Bucuresti. Proiectul a durat 9 luni de la prima intalnire pana la finalizarea ultimelor detalii.Amenajarea acestei vile de 350mp (parter+etaj+mandarda) a reprezentat un proiect la cheie, pe care clientii l-au primit finisat, mobilat si decorat .Ca stil, ea isi dorea o abordare glam, iar el un interior modern minimalist, asa ca provocarea echipei JoocaStudio a fost sa imbine armonios cele doua stiluri. Au incercat sa pastreze cat mai multe elemente din vechea amenajare pentru a tine costurile sub control: peretele placat cu travertin din livingul cu inaltime dubla si parchetul din stejar masiv, pe zona de la etaj, unde era bine intretinut.

virt-inf vila-pipera-cd-2-2 vila-pipera-cd-3-2 vila-pipera-cd-7-2 vila-pipera-cd-6-2 vila-pipera-cd-4-2 vila-pipera-cd-5-2 vila-pipera-cd-8-2 vila-pipera-cd-9-2 vila-pipera-cd-10-2 vila-pipera-cd-11-2 vila-pipera-cd-12-3 vila-pipera-cd-13-2 vila-pipera-cd-14-2 vila-pipera-cd-15-2 vila-pipera-cd-16-2 vila-pipera-cd-17-2 vila-pipera-cd-19-2 vila-pipera-cd-20-2

Parterul este un spatiu prietenos si deschis catre socializare si intalniri mari de familie, dar cu zonificari bine delimitate vizual. Livingul inalt si spatios cu candelabrul de sticla, tavanul cu supantă, susţinut de grinzi din lemn si peretele placat cu travetin, reprezinta piesa de rezistenta a casei. Diningul, cu cateva trepte mai sus, este accentuat tot de un candelabru glam, si bucataria foarte minimalista, in alb si negru, pune accent pe functionalitate. Peretele comun dining-bucatarie, tratat cu vopsea decorativa albastra vine sa contrasteze cu marele perete de travertin si sa balanseze gama cromatica dominata de culori calde.La etaj se afla trei dormitoare cu doua bai si un dressing, unde s-a mers pe decoruri intime, odihnitoare, în culori calde si naturale. Preferata echipei JoocaStudio este camera fetitei, un spatiu jucaus cu o lumina diafana unde peretii sunt pictati chiar de ei. La mansarda a fost amenajat un studio pentru oaspeti, cu baie proprie. Mobilierul a fost realizat pe comanda, inclusiv canapeaua, patul si alte elemente tapitate, insa au folosit si unele piese Ikea pentru echilibrarea bugetului. La final, proiectul a imbinat cu succes gusturile si personalitatile celor doi, iar vila a devenit caminul lor mult visat.

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Publicitate

4 gânduri despre &8222;Amenajare moderna vila in culori calde&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.