Apartament armonios in Singapore

Un apartament armonios pentru o pereche de tineri a fost amenajat de catre Vievva Designers in Singapore. Pentru a crea o atmosfera armonioasa, a fost necesara demolarea unor pereti pentru a da mai multa spatialitate apartamentului. In acest fel s-a ajuns la un spatiu unit si format din bucatarie, loc de luat masa si living, unde a incaput aproape tot, inclusiv si o mare depozitare.

Practic, in fiecare spatiu, atentia este atrasa de un accent: in bucatarie – faianta marocana cu detalii ornamentale fine albastrui, element care a fost utilizat si in baie. In living atentia este furata de peretele placat cu scandura de lemn vopsit intr-o maniera potrivita lemnului cu culori calde. Zona de birou a fost amplasata intr-un spatiu limitat cu pereti de sticla, ceea ce face ca spatiu sa para deschis si extins. Acuratetea si functionalitatea, carisma si expresivitatea este oferita apartamentului de catre accesoriile si colectia proprietarilor care ocupa un loc central in apartament.

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Reclame

Un gând despre &8222;Apartament armonios in Singapore&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.