Apartament cu o rezolvare functionala si estetica armonioasa

Apartamentul dintr-un complex locativ construit recent in Bucuresti, a fost o lucrare de colaborare a designerilor Bogdan Ciocodeica si Diana Rosu. Apartamentul de 50 mp propune o rezolvare functionala si estetica armonioasa. Apartamentul in sine este impartit in doua zone: privata si publica. Zona publica este reprezentata de living, locul de luat masa si bucatarie, iar zona privata – dormitor, baie si dressing.

Pentru a decora apartamentul, a fost utilizat mai multe materiale fundamentale: beton, metal si sticla. Ca decor punctual a mai fost utilizat lemnul si textura textila in tonuri deschise. Pentru a crea un separeu intre dormitor si living, s-a propus un perete despartitor realizat din sticla pe structura metalica tratat cu o vopsea neagra. Acest tip de perete s-a adeverit ca fiind si un bun izolator fonic. Draperiile albe ofera peretelui stil si in acelasi timp creeaza atmosfera privata necesara. Astfel s-a ajuns la o solutie de amenajare care ofera armonie, liniste si comoditatea caminului familial.

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Publicitate

3 gânduri despre &8222;Apartament cu o rezolvare functionala si estetica armonioasa&8221;

  1. Imi place mult aceasta amenajere. Texturi, culori, forme, lumina armonios imbinate si dozate. Felicitari! imi puteti spune unde sau cine a realizat glasvand-ul (peretele despartitor) din metal si sticla? Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.