Penthouse DO

Principiul dupa care s-a ghidat echipa Eduard Baicu, Cristian Matei, Andrei Oțet si colaboratorii în amenajarea penthouse-ului DO a fost acela de a integra elemente ce au ca principal rol unul functional si de a reduce la minim orice interventie cu scop pur decorativ, rezultand astfel un spatiu aerisit, simplu si curat. Lumina calda, texturile în culori pamantii, nuantele pastelate, vin în completarea materialelor reci precum marmura sau metalul. Din dorinta de a evita reflexiile pe suprafetele orizontale lucioase, s-a optat pentru un iluminat vertical, realizat prin intermediul suprafetelor luminoase si al fantelor de lumina, înlocuind astfel iluminatul clasic din plafon.Un alt avantaj al iluminatului vertical prezent atat în zona de zi, cat si în zona de noapte, a fost acela de a pastra o suprafata continua la nivelul plafonului si de a crea efectul vizual de spatiu înalt.

(C) 2018 cosmindragomir.info | all rights reserved

  • Sursa:  1 | 2 | 3
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.