O casa mica in natura | Suedia

stringio stringio_casa de lemn_ arhipura_5 stringio_casa de lemn_ arhipura_1 stringio_casa de lemn_ arhipura_10 stringio_casa de lemn_ arhipura_11 stringio_casa de lemn_ arhipura_3 stringio_casa de lemn_ arhipura_6 stringio_casa de lemn_ arhipura_4 stringio_casa de lemn_ arhipura_2 stringio_casa de lemn_ arhipura_7 stringio_casa de lemn_ arhipura_8 stringio_casa de lemn_ arhipura_9 stringio_casa de lemn_ arhipura_16 plan de situatie stringio_casa de lemn_ arhipura_15 plan parter stringio_casa de lemn_ arhipura_14 stringio_casa de lemn_ arhipura_12 stringio_casa de lemn_ arhipura_13

Villa Remshagen a fost proiectata de Carl-Johan Smedshammar in colaborare cu Andres Holmberg Architects, si este localizata in Vallentuna, Suedia.

Aceasta resedinta este un bun exemplu de fuziune intre arhitectura si natura, unde materialele alese si textura lor sunt elementele cheie ale acestui proiect. Casa este situata pe un mic deal, inconjurata de stejari si cu vedere catre lacul din apropiere. Materialele si finisajele casei au fost atent folosite pentru a se potrivi cu mediul exterior dramatic si parca neatins inca.

Exteriorul casei este destul de atragator, afisand o geometrie simpla, dar fermecatoare. Interioarele sunt spatioase si aerisite, ce ofera detalii decorative interesante, contraste de culoare si lemn creand o casa vie. Mai jos, catre lac, exista o casa de oaspeti si sauna, de aceeasi forma , dar cu dimensiuni diferite, a cladirii principale.

Arhitect: Smedshammar + Holmberg AB
Locatie: Vallentuna, Suedia
Anul proiectarii/executiei : 2011
Suprafata desfasurata : 115 mp
Fotograf : Smedshammar+Holmberg AB

  • Sursa:  1 | 2
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.