Apartament cu bicicleta

Situat în zona de nord a Bucureștiului, apartamentul a fost conceput de Postolache Zahalca Arhitectura , spre a fi închiriat unui cuplu tânăr și dinamic – prin urmare, designul a fost gândit în termeni de funcționalitate, minimalism și fluiditate, dar cu accente calde pentru a te simţi de la început ca acasă. Compartimentarea inițială a fost schimbată aproape în totalitate. Pentru a crea un spaţiu mare, primitor şi luminos, vechiul hol, camera de zi şi baia au fost unite, dând astfel naştere zonei de zi actuale. Pentru o integrare discretă și naturală în spațiul livingului, bucătăria este tratată minimalist – prin prezenţa frontului de lucru cu blatul din lemn masiv, luminat de fereastra ingustă şi lungă pe toată înalţimea peretelui – restul echipamentelor fiind mascate în dulapurile din apropiere.

  • Sursa:  1 | 2
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.