Casa DEV / Slovacia

Casa este situata in satul Devin din apropierea capitalei Bratislava, Slovacia. Terenul prezinta o forma lunguiata, fiind orientat pe directia est-vest. Clientul si-a dorit foarte multa intimitate, astfel incat orice fereastra spre vecini a iesit din discutie. Proiectul devine introvertit si se deschide doar spre strada(est), curtea interioara si gradina(vest).

La primul nivel al casei se afla garajul si o camera tehnica, urmand ca la etajul superior sa se desfasoare intreaga zona locuibila. Casa este organizata in jurul unei curtii interioare, ce ofera un spatiu intim de calitate. Aceasta aduce , de asemenea, lumina naturala in bucatarie , in zona de intrare, si in dormitorul matrimonial. Dormitorul are in imediata apropiere, un spatiu acoperit in aceasta curte unde se afla o cada jacuzzi.

Camera de zi este pe doua nivele si se deschide printr-o zona complet vitrata spre gradina. Interiorul casei iese in evidenta prin finisajul simplu, pereti albi , usi din lemn, pardoseala din stejar si tavanele placate cu furnir realizat din pin.

Arhitect: GutGut
Locatie: Devin, Slovacia
Colaborator: M. Dzurilla, P. Jurkovič, L. Kordík, R. Žitňanský
Anul proiectarii-finalizarii :2006-2010
Suprafata teren : 817 mp
Suprafata totala construita : 230 mp
Fotograf : GutGut

Publicitate

6 gânduri despre &8222;Casa DEV / Slovacia&8221;

  1. Pe dinafara zici ca-i buncar, dar pe dinauntru arata super. Stiai ca poti participa cu postul asta la concursul de pe Merita Citit? Iti poti alege tu premiul oferit de Smuff, iar eu cred ca sunt super interesante cele dintre care poti alege.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.