Locuinta unifamiliala | Cluj-Napoca

Posted on Septembrie 13, 2012

5


Casa este proiectata pentru un cuplu de tineri, pe un lot de colt, de 500 mp., aflat intr-o zona rezidentiala in dezvoltare. Abordarea arhitecturala a fost una discreta, folosindu-se volume simple, ce se proiecteaza pe fondul verde al padurii din  apropiere.

Panta terenului a permis un decupaj in taluzul natural, pentru crearea accesului la garaj, restul volumului adapostind acest acces.  Spatiul de la parter gazduieste zona de zi, deschisa spre imprejurimi prin decupaje vitrate in masa volumului alb al casei.  La mansarda sunt dispuse dormitoarele, luminate prin ferestre in banda pentru a surprinde cat mai mult din panorama dinspre padure.

Arhitect: Vlad Sebastian Rusu
Locatie: Cluj-Napoca, Romania
Arie construita : 131 mp
Arie desfasurata : 248 mp
Anul proiectarii-finalizarii: 2008-2009

Anunțuri