Casa moderna cu sarpanta Timisoara | proiect casa 30

Casa a fost gandita pentru o familie tanara cu un singur copil, ce isi doreau sa se retraga din centrul orasului de la apartament pentru o viata mai linistita la periferie. S-a dorit o casa moderna atat la exterior cat si la interior fara a se zgarci la dimensiunea spatiilor, dar nici sa se faca risipa nejustificata.

Arhitectii au plecat de la ideea unei camere de zi generoasa si inalta, rupta de restul casei ca spatialitate, dar in acelasi timp  in directa legatura cu bucataria si locul de luat masa. Aceasta zona se deschide si spre exterior prin zona mare vitrata si continuitatea pardoselii interioare cu terasa deck. Acoperisul de peste camera de zi iese in consola si da senzatia de plutire datorita ferestrelor inguste perimetrale, in special noaptea. La parter s-a mai propus un garaj cu iesire directa in casa pe sub scara ce duce la etaj, un birou si spatii anexe: baie, debara, camara.

Copilul beneficiaza de o camera generoasa impartita in 2 zone: zona pentru petrecerea zilei (o mica camera de zi personala) si zona pentru dormit cu dressing. Fiecare copil merita un asemenea spatiu. In viitor, in caz ca va mai avea un frate, acest spatiu poate fi impartit linistit incat sa satisfaca nevoile celor doi copii. La etaj mai avem baia copilului, un spatiu de depozitare suplimentar si dormitorul matrimoniat cu baie, dressing si terasa cu vedere spre gradina.

Arhitect: Sabin Răciu | Răzvan Botofan
Locatie: Timisoara, Timis, RO
Anul proiectarii : 2013
Suprafata desfasurata : 242 mp
Randari : Răzvan Botofan

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Casa moderna cu sarpanta Timisoara | proiect casa 30&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.