Renovarea indrazneata a unei resedinte de 100mp

Renovarea indrazneata a acestei resedinte de 100 mp din Montreal, a fost realizata de un talentat designer canadian, Anne Sophie Goneau. Stilul abordat in design-ul apartamentului este unul rustic si modern in acelasi timp,  cerinta principala fiind de a optimiza fiecare camera, respectand arhitectura existenta.  Astfel, pereții goi, din caramida aparenta sau placați cu lemn rustic, sunt in contrast puternic, dar placut, cu griul luminos al podelei epoxidice si albul stralucitor al tencuielilor si al unor parti din mobilier.

In volumul principal, grinzile de otel delimiteaza vizual bucataria si camera de zi. Alaturi de alegerile structurale, mobilierul este redus la minimul necesar, pentru a nu supraincarca spatiul. Piesele de mobilier alese au o identitate puternica, aducand astfel un caracter definitoriu in intreaga locuinta.

09-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 07-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 01-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 08-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 10-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 11-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 18-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 12-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 14-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 15-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 13-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 05-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 06-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 03-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 16-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 17-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 19-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 04-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 20-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 21-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 22-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 23-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 02-espace-st-denis-anne-sophie-goneau 24-espace-st-denis-anne-sophie-goneau

  • Sursa: 1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Publicitate

2 gânduri despre &8222;Renovarea indrazneata a unei resedinte de 100mp&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.