Casa de relaxare situata in suburbiile orasului Kiev

Casa de relaxare cu o suprafata de 94 mp este situata în suburbiile orasului Kiev. Acesta este cel mai rapid proiect implementat de biroul FORM Bureau – 4 luni de la proiectare la executie. Clientii – un cuplu tanar casatorit au însarcinat autorul sa creeze un proiect secundar casei principale, un mini complex SPA, unde sa se poata relaxa, odihni si întineri.

Aceasta casa este situata langa casa principala si este legata de ea în stil datorita repetarii materialelor pe fatada si al terasei exterioara. Spatiul este organizat pe un singur etaj si consta in zonele de relaxare necesare: o zona centrala de sedere cu sezlonguri si o bucatarie mica, o sauna si un bazin cu dus învecinat. Exista, de asemenea, un dressing mic, unde sunt depozitate accesorii de baie si camera tehnica. Cealalta jumatate a casei, separata de zona principala, este un garaj pentru doua masini. Exista si o zona de gratar acoperita, langa intrarea principala a casei.

Un lounge separat, cu semineu si canapele moi în aer liber, a fost organizat pe teritoriul curtii. Focul este fascinant, iar relaxarea cu prietenii si familia este foarte placuta în aceasta zona. Locatia se poate bucura de o vedere pitoreasca a lacului si a padurii din imediata apropiere. Geamurile panoramice permit naturii sa devina o extensie a spațiului umplut cu lumina la maxim. A fost important sa se aleaga o paleta de culori potrivita pentru interior, deoarece trebuia sa contribuie la relaxare si odihna. Laconicele suprafete în alb sunt combinate cu un tavan din lemn si placi cu textura naturala. Toate acestea servesc drept fundal pentru mobilierul realizat din materiale naturale. Simplitatea formelor este combinata cu materialele naturale contrastante, iar solutia de iluminare creeaza diferite scenarii.

  • Sursa:  1 | 2
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.