Apartament amenajat cu accente de albastru si turcoaz

Proiectul a fost realizat de Studio 2.1 si a constat în amenajarea unui apartament cu două camere pentru un beneficiar tânăr, care și-a dorit ca noua sa locuință să fie primitoare, cu elemente customizate care să îl reprezinte. Pentru acest proiect focusul principal a fost utilizarea cât mai funcțională a spațiului disponibil, crearea unor zone de depozitare generoase, păstrând în același timp fluiditatea circulațiilor. Pornind de la un design cu linii geometrice simple, presărat cu câteva compoziții asimetrice de obiecte, propunerea noastră are un aer retro, cu elemente ce dau personalitate spațiului și acel sentiment de “cozy”. Culoarea-accent ce o regăsim în fiecare spațiu este albastru/turcuaz, ducând ușor cu gândul la o casă de vacanță.

  • Sursa:  1 | 2
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.