Amenajarea moderna a unei mansarde in Vilnius, Lituania

Acesta mansarda a fost proiectata de echipa YCL  in capitala Lituaniei, Vilnius si prezinta o amenajare dominata de alb, peretii inclinati ai acoperisului contrastand cu podelele din lemn inchis la culoare. Mansarda cu o suprafata de 64 mp are o dispunere suprinzator de deschisa tip studio, cu doar un perete multifunctional ce separa dormitorul de living.

In ciuda spatiului mic si inclinat, pare foarte spatioasa din cauza geometriei vizuale. Fiecare coltisor este diferit indiferent din ce punct privesti si exact aceasta asimetrie face interiorul sa fie incantator. Un coridor lung invita musafirii inauntru de unde pot vedea vechiul oras. Spatiul deschis fara partitii, usi sau alte stereotipuri, face ca viata aici sa fie incantatoare si neobisnuita.

architecture-modern-home2 amenajare moderna in mansarda-arhipura.com6 amenajare moderna in mansarda-arhipura.com5 amenajare moderna in mansarda-arhipura.com9 amenajare moderna in mansarda-arhipura.com7 amenajare moderna in mansarda-arhipura.com2 amenajare moderna in mansarda-arhipura.com3 amenajare moderna in mansarda-arhipura.com4 amenajare moderna in mansarda-arhipura.com10 amenajare moderna in mansarda-arhipura.com8 amenajare moderna in mansarda-arhipura.com11 amenajare moderna in mansarda-arhipura.com12 amenajare moderna in mansarda-arhipura.com13

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Publicitate

6 gânduri despre &8222;Amenajarea moderna a unei mansarde in Vilnius, Lituania&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.