Apartament amenajat modern cu influente scandinave

Proiectat de catre studioul polonez PLASTERLINA, acest apartament din Varsovia realizeaza o abordare inovatoare a stilului scandinav. Amenajarea spatiului de zi de tip open space preia materialele naturale si liniile curate ale interioarelor tradiționale de inspirație scandinava, designerii incercand sa evite nuantele deschise in favoarea unei teme mai dramatice cu accente puternice de galben. Dar asta nu e tot – zonele din afara compartimentului principal de zi folosesc un aspect foarte diferit, utilizand un concept ultra modern si inventiv ce ofera  o experiența vizuala diferita din orice unghi ai privi.

Camera de zi face o impresie buna imediat ce o privesti, nu este foarte mare, dar felul in care a fost separata de bucatarie este unul foarte creativ si multifunctional. Raman de parere ca e o varianta buna doar pentru persoanele ce nu gatesc exagerat de mult, desi pozitionarea aragazului si a hotei in imediata vecinatate a ferestrei probabil ajuta mult.

Sa va uitati atent la corpul de mobilier ce separa cele doua spatii, cat de elegant si functional este in acelasi timp. Daca zona de zi se bucura de un gram de design traditional, holul de intrare marcheaza trecerea la un stil modern si experimental. In dormitor regasim stilul din living si se pune accent pe contrastul intre nuantele de gri si textura lemnului natural.

yellow-and-gray-decor-ideas world-map-decor-inspiration travel-inspired-decor gray-and-yellow-scandinavian-apartment creative-scandinavian-apartment artistic-scandinavian-apartment creative-dining-room-lighting yellow-kitchen-backsplash travel-inspired-apartment-ideas gray-and-wood-kitchen gray-and-wood-apartment artistic-interior-decor-ideas creative-chalkboard-wall-inspiration dark-entryway-design-ideas chalkboard-wall-ideas all-black-apartment-entryway amazing-scandinavian-apartment-design high-contrast-apartment-entryway creative-entryway-ideas amazing-bathroom-light-ideas creative-DIY-lighting-ideas geometric-bathroom-inspiration inspiring-bathroom-lighting lime-green-and-gray-bathroom lime-green-and-black-bathroom-ideas ingenius-lighting-ideas creative-towel-hanger creative-DIY-bathroom-lighting colorful-geometric-bathroom bedroom-with-neon-sign creative-bedroom-decor-ideas minimalistic-gray-and-wood-bedroom polish-bedroom-design wood-and-gray-bedroom

  • Sursa: 1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Publicitate

5 gânduri despre &8222;Apartament amenajat modern cu influente scandinave&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.