In Varsovia vantul e din nord

Un apartament frumos si comod, in stil scandinav propus de SomaArchitekci, este amplasat in orasul polonez Varsovia, nu departe de parcul Szczęśliwicki. Nuanta deschisa de lemn pentru pardoseala, peretii in nuante pastelate de culori deschise au stat la baza proiectului de amenajare.

Bucataria, locul de luat masa si livingul au fost unite intr-un spatiu unic si comod inundat de lumina filtrata prin niste geamuri mari, panoramice. Zona holului a fost utilizata la maxim prin crearea unui perete pentru depozitare, finisat cu material lemnos alb. Dar aceasta nu este unica destinatie a holului. Intr-o zona centrala si totusi ascunsa, s-a creat o zona de pastrare a cartilor care a fost realizata din rafturi de lemn prinse pe peretele alb. Patru dormitoare si doua bai au fost amenajate in acelasi stil scandinav.

Stilul nordic a pictat in totalitate acest minunat apartament polonez prin utilizarea detaliilor simple si subtile ale mobilierului si utilitatilor, varietatea de corpuri de iluminat caracteristice doar amenajarilor nordice, o cantitate impresionanta de lemn, placaj ceramic sub forma de zidarie de caramida. Atmosfera intriganta si primitoare este creata de accentele si detaliile precum oglinda si liniile metalice ale mobilierului, rama fotografiilor si elementele grafice de pe pereti.

 

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Publicitate

Un gând despre &8222;In Varsovia vantul e din nord&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.