Apartament cu joc de materialitati in stil modern

Acest apartament din Castrovillari a fost amenajat intr-un stil modern de studioul Brain Factory. Apartamentul de 170mp si-a primit imaginea prin inspiratie de la blocuri monolite din beton. Utilizarea pietrei pentru amenajarea spatiului interior se datoreaza muntelui Pollino, care a fost inramat prin imparteala geamurilor.

Cu toate ca panotajul din beton utilizat ca element central in amenajarea spatiului de zi este destul de rece, elementele de detaliu realizate din lemn au rol de a aduce caldura in spatiul interior. In zona de intrare in apartament, zona vestibulului, au fost introduse elemente de decor cu cristale Swarovski. Dar elementul central este placarea cu placi de beton care marcheaza trecerea intre bucatarie si locul de luat masa care este integrat in living.

Contrastul monocromatic al panourilor si rosturilor care sunt negre au rolul de a deveni un grid in care au fost integrate niste nise realizate din lemn si pultul de legatura intre locul de luat masa si bucatarie. Acest gol de legatura a fost realizat din panou de lemn cu o grosime mai consistenta si care a fost echilibrata cu o masa care ofera senzatia de greu plutitor – un blat din lemn masiv ce reazema pe niste panouri de sticla. Fiind utilizata o paleta mica de culori si un design minimalist, apartamentul ofera un joc de materialitati, o varietate de elemente care se integreaza unul cu altul si contribuie la atmosfera primitoare a apartamentului.

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Publicitate

Un gând despre &8222;Apartament cu joc de materialitati in stil modern&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.