Amenajare interioara pentru o familie de artisti

Un apartament interesant, cu o suprafata de 135mp pentru o familie de tineri casatoriti si copii lor a fost amenajat de catre designerii Aleksei si Victoria Oseiko. Beneficiarul – cantaret, sotia lui – fotograf. Datorita acestor parametri, apartamentul mai include pe langa spatiile traiului obisnuit un laborator foto, o galerie si un studio de muzica.

Zona de zi atrage atentia printr-un element neordinar care impodobeste peretele – o vitrina cu 5 chitare de diferite stiluri. Zona de zi nu a fost tratata in mod obisnuit prin pozitionarea cat mai aproape de vreun gol de fereastra. Din contra – a fost amplasat catre zona mai retrasa de fatada. Elementul de esenta in iluminarea livingului a devenit un perete realizat din caramida de sticla care ajuta spatiul sa primeasca o lumina filtrata. Tratarea neformala a detaliilor de interior provoaca o atragere in zona bucatarie si locului de luat masa.

Panourile de nuanta turcoaz, suprafetele care reflecta, imaginea lemnului pe suprafetele verticale, cat si detaliile de mobilier simpliste tratate intr-o gama cromatica a gri-ului te face sa stai si sa savurezi spatiul asa cum este. Zona de noapte a fost amenajata in acelasi stil: suprafete albe, gri intunecat, imaginea lemnului de maslin pe pereti, in combinatie cu elemente presarate de turcoaz. Este o amenajare unica, si exprima perfect personalitatea proprietarilor care a fost sculptata cu ajutorul designerilor.

  • Sursa:  1
  • arhipura | pur si simplu arhitectură …
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.